fbpx

BEGINNEN MET MEDITEREN?

Doe mee met onze basis meditatiecursus

In deze cursus neemt Ramon je mee op het meditatiepad. Hij vertelt hoe hij jaren geleden in aanraking is gekomen met meditatie en hoe het hem nog altijd rust brengt. Ramon leert je kennis maken met meditatie en laat je ervaren hoe het ook jou meer rust, helderheid en diepgang kan geven.

Wat deze cursus je brengt:

  • je leert verschillende meditatietechnieken
  • je verkrijgt inzicht in de psychologische achtergrond van meditatie
  • je zult vaker meditatie-momenten inbouwen in je dagelijkse routine
  • je leert dat meditatie helemaal niet moeilijk hoeft te zijn
  • je ervaart de positieve effecten van meditatie
  • je wordt je bewuster van de wereld om je heen
  • meer helderheid, inzichten en creativiteit


Deze cursus is bedoeld voor beginners, maar zeker ook interessant als je al wat ervaring met meditatie hebt en graag meer de diepte in wilt.

Ramon

Ramon is gecertificeerd zenmeester, happy hardcore producer en dj. Als producer/dj is Ramon bekend onder zijn artiestennaam Charly Lownoise (Charly Lownoise & Mental Theo red.). In de jaren 90 verkocht hij meer dan 3 miljoen platen en vloog de hele wereld over voor optredens. In ‘99 kwam hij in aanraking met meditatie, kort nadat hij op het podium was ingestort. Totaal uitgeput door zijn hectische dj-bestaan. Ramon voelde zich sterk aangetrokken tot zen-meditatie en kreeg aandacht voor de meer spirituele kant van het leven. Hij begon in te zien hoe alles met elkaar verbonden is en besloot het mediteren te combineren met muziek maken. Voor hem de ideale combinatie. 

Sinds 2009 geeft Ramon meditatie-trainingen en laat hij zien hoe je op een simpele manier meer rust kunt creëren in je dagelijkse routine. Hierdoor zul je meer helderheid ervaren en zal alles beter gaat stromen. 

Data
12 okt, 19 okt, 26 okt, 9 nov, 16 nov, 23 nov

Tijd
20.30 – 21.45 uur
Inloop vanaf 20.15 uur

Investering
EUR 90 (liever in 2 termijnen van EUR 47,50 betalen? Stuur een mailtje naar hello@studio-bondi.com).

Members krijgen 10% korting. Stuur een email naar hello@studio-bondi.com